Allt för kontoret.

Visste du att vi har ett stort utbud av kontorsprodukter och hygienartiklar? Allt från pennor, papper och handdesinfektion till bläck och toner till din skrivare.

Relaterat

Visste du att vi har ett stort utbud av kontorsprodukter och hygienartiklar? Allt från pennor, papper och handdesinfektion till bläck och toner till din skrivare. Vi har ett brett sortiment, så att du kan samla dina inköp hos oss. På det sättet kan du minska antalet leverantörer samt förenkla och effektivisera dina inköp.

Hos oss kan du handla kontorsmaterial direkt i vår webbshop eller komma in till oss. Vi har öppet alla vardagar 07.00-18.00. En hel del produkter har vi på lager, men om det du söker inte finns hemma hjälper vi dig med en beställning. Vi har snabba leveranser och kör ut dina produkter direkt till ditt företag.

Papper på olika sätt

Papper, block och pennor är grundläggande kontorsmaterial som brukar finnas på alla arbetsplatser. Papper har otroligt många användningsområden och även fast vi lever i ett digitalt samhälle behöver vi alltid papper i olika former. Det är viktigt att välja rätt typ av pappersmaterial för rätt användningsområde. Vi har ett brett sortiment som består av många olika slags papper. Hos oss hittar du bland annat kopieringspapper, block, ritpapper och papper för storformatsskrivare.

Vilken penna passar dig?

Vi har massor av olika blyertspennor, både klassiska i trä och stiftpennor som du slipper vässa. Men, föredrar du att skriva med bläck kan du välja mellan både enklare och mer exklusiva kulspetspennor, för standardanvändning och för skrift med en lyxigare känsla. Du som vill åt en mjuk och smidig skrivupplevelse där bläcket flyter lätt kan välja bland gelpennor och rollerballpennor.

Hygienprodukter är en självklarhet

Handdisk, maskindisk och pappershanddukar – sådant som bara ska finnas. Eller hur? Vi erbjuder ett stort antal hygienartiklar som kan behövas vardagen. Välj mellan handtvål, rengöringsmedel, toapapper eller avfallspåsar.

p

Varför ska du handla kontorsprodukter från oss?

  • Generösa öppettider
  • Snabba leveranser
  • Personlig utkörning
  • Brett sortiment
  • Webbshop som är öppen dygnet runt

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Linda Liljegren
0140 77 01 06
linda.liljegren@wisest.se