Vi är ett kreativt, digitalt kompetenskollektiv.

Sätt oss gärna på prov. Vi gillar utmaningar!

Hos oss finns det bara lösningar.

Vi har samlat ett gäng som älskar att gå på djupet och bredden i varje projekt och uppgift – som alltid är redo att utmana, bolla och diskutera tillsammans med dig som kund. Finns det nya vägar att gå så hittar vi dem och finns det minsta lilla möjlighet att förbättra er verksamhet ytterligare så undersöker vi den. Kom gärna förbi på en kaffe så kommer du dessutom upptäcka att vi har väldigt kul på jobbet – oavsett om det är en grå höstmåndag eller fin sommarfredag

Kompetensen är vår viktigaste tillgång.

Microsoft Solutions Partner Modern Work
Sophos Certified
Google Ads Search Certified
Veeam Certified Technical Sales Professional

Våra partners är våra bästa vänner.

Referenser.

"Vi är mycket nöjda på alla fronter…"

Wisest levererar ständigt hög kvalitet och är vår hungriga IT-partner som vi både köper in IT-chefsrollen ifrån samt kontorsmaterial och övrig IT-utrustning. Vi har ett nära samarbete där vi både diskuterar vad vi ska göra strategiskt IT-mässigt samt vilken utrustning som passar oss i vårt arbete, utifrån hur Wisest rekommenderar olika vägar att gå vad gäller tekniska frågor. Vi är mycket nöjda på alla fronter, och ser positivt på vägen framåt tillsammans med Wisest!

Mikael Öggesjö, Ekonomichef – MiTek AB

"Ställer alltid upp när man ringer…"

Samarbetet med Wisest har fungerat mycket bra. För oss en lokal inköpskanal för i stort sett samtliga IT relaterade inköp samt även kontorsmaterial. Ställer alltid upp när man ringer och försöker finna lösningar, vilket skapar det mervärde vi önskar.

Staffan Palmér, IT-Ansvarig – OEM Automatic

"Med sedan start & säkerhet i fokus"

Flisby har sedan starten 2015 haft Wisest som sin närmaste partner inom: IT Drift, IT-säkerhet & Telefoni. Vi är stolta över att vara partner och kund till ett företag som både löser den dagliga driften samt arbetar framåt med innovativa idéer som möjliggör för oss att lägga full fokus på våra kunder och deras behov. Wisest säkerhetstänk tycker vi är en viktig hörnsten i den totala driften och där känner vi oss väldigt trygga med deras sortiment och kunskap.

Kristofer Hansen, IT-ansvarig – Flisby AB

"Wisest har bra kompetens och vet vad de pratar om…"

Wisest är alltid trevliga att göra med och hjälper alltid till när det dyker upp problem. Wisest har bra kompetens och vet vad dom pratar om, ger bra input om vad som behöver göras/rekommenderas att göra i IT miljön.

Fredrik Lennartsson, IT-Ansvarig/IT Manager – Materia AB

"Min vardag har blivit mycket enklare – tack vare ett superbra samarbete!"

Att börja anlita Wisest som inköpskanal för våra IT-relaterade inköp var verkligen ett lyckat drag. En stor fördel är förstås snabba leveranser, men de är också helt suveräna på att finna lösningar när vi själva inte riktigt vet vad vi behöver. Min vardag har blivit mycket enklare – tack för ett superbra samarbete!

Susanne Bergdahl – EFG

Vill du jobba hos oss?

Hårt jobb och shuffleboard. Djup koncentration, skratt och intensiva diskussioner. Nya idéer, speciallösningar och after work. Dagarna på Wisest bjuder alltid på stimulerande variation och en miljö där varje anställd har möjlighet att utvecklas och växa. Låter det intressant? Vi är alltid öppna för nya tillskott i vårt team.

Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan få riktigt kul på jobbet.