Support och service finns i vårt DNA.

En enkel fråga eller ett klurigt problem som måste lösas snabbt – oavsett vilket finns våra supportstjärnor alltid redo för dig.

0140 77 01 09

support@wisest.se

Fjärrsupport

Vi jobbar bäst på distans.

Vår supportagent är ett fjärrstyrningsverktyg för alla maskiner, från server till personlig dator. Detta ger våra tekniker möjligheten att hjälpa dig på distans för att du ska få den bästa och snabbaste supporten.

Verktyget analyserar och håller även koll på din IT-miljö. Med verktyget får du även en överblick när system behöver uppdateras eller om enheter är gamla och behöver ersättas.

Kunskap och nyfikenhet är lösningen.

Känslan när hjulen snurrar och allt flyter på är skön. Men ibland dyker det upp oväntade utmaningar som måste lösas för att minimera avbrott och andra bekymmer. Då är det tryggt att veta att våra supportstjärnor alltid finns nära tillhands. Med nära menar vi snabb och personlig service och med supportstjärnor menar vi både problemlösare, bollplank och guider. Du har också möjlighet att använda vår partnerportal för dina ärenden och att ladda hem en smart supportprogramvara för smidig hjälp på distans.

Kontakta oss så ser vi till att din vardag flyter på.

Räddningen är här.

Vi kommer till undsättning när prylarna och tekniken lägger av.

Telefon

Vi lagar din trasiga display, felsöker dina appar eller hjälper dig igång med din nya telefon.

Dator

Strular datorn? Inga problem. Vi hjälper dig med såväl hård som mjukvara.

Skrivare

Våra tekniker är proffs på att hitta och konfigurera rätt drivrutiner och inställningar för just din skrivarmodell.

Nätverk

Har du tappat kontakten? Inga problem! Vi hjälper dig med switchar, routrar, accesspunkter, brandväggar och allt som hör ett datanätverk till.