Moln & server.

Server

Med lång erfarenhet av drift och servermiljö erbjuder vi serverhosting på plats hos oss i vårt eget moln, på plats hos kund såväl som i Microsofts publika moln.

Genom att använda våra servrar kan du säkra upp dina filer och data som vi tar ett helhetsansvar för. Fördelen med detta är att du nu bara behöver betala för det du använder. Det innebär att ni får den serverkonfiguration ni önskar för stunden. Detta skapar flexibilitet och skalbarhet när ditt företag utvecklas och växer.

Vi ansvarar för fysisk bevakning, säkerhet, regelbunden backup och uppdateringar så att du kan fokusera på det du är bra på.

Backup

Med vår backup får du en effektiv och trygg backuplösning samtidigt som du kan ägna mindre tid åt backuphantering och lägga större fokus på kärnverksamheten. Backuper är inte bara bra att ha om din dator kraschar utan även om den blir infekterad av ett virus så går det att återläsa ditt system till det stadiet innan den blev infekterad.

Med vår backuptjänst har du alltid dubbel backup, vilket innebär att backuperna lagras på två geografiskt åtskilda platser, en hos dig och en i vår datahall. Skulle något hända med hos dig kan du känna dig lugn över att backuperna finns någon annanstans. Vi står för drift, övervakning och underhåll så att du snabbt kan återläsa av dina filer om din dator eller server har havererat.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Anders Levin
0140 77 07 77
anders.levin@wisest.se