Infrastruktur.

VPN

Ett VPN, eller virtuellt privat nätverk, är en säker tunnel mellan en eller flera enheter. Det används för att skydda privat datatrafik från att avläsas, påverkas eller censureras. Behöver du koppla upp dig mot servern på jobbet hemifrån, då är definitivt en VPN något för dig.

WiFi

Trådlöst nätverk, WLAN eller WiFi – kärt barn har många namn. Tekniken idag är så bra att det är en möjlig ersättare till det traditionella kabelnätverket. Vi hjälper dig hela vägen från planeringen via val av produkter till montering och konfigurering. Hos oss hittar du produkter som passar det lilla hemmakontoret upp till lösningen som ger WiFi-täckning i hela företaget.

Brandvägg

Brandväggar är programvaror eller maskinvaruenheter som filtrerar och undersöker informationen som kommer genom internetanslutningen. Brandväggen utgör en första försvarslinje eftersom den kan hindra ett skadligt program eller angripare från att få åtkomst till nätverket och din information innan potentiell skada görs. Att ha en brandvägg som skydd är idag lika självklart som att förse sitt hus med lås. Brandväggar finns i många olika utföranden och vi hjälper dig att hitta rätt modell utifrån dina krav och behov.
Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Anders Levin
0140 77 07 77
anders.levin@wisest.se