Hemsida & SEO.

Användarvänlighet i fokus

Vi utvecklar webbsidor med besökaren i fokus. Oavsett om du som kund har behov av en enkel webbsida vars främsta syfte är att kortfattat och enkelt visa upp din verksamhet eller en mer omfattade webb med olika funktioner.

Mobilanpassade sidor är numera en självklarhet. Att webbsidor är responsiva tar man numera för givet. På det sättet ser din hemsida eller webbshop alltid bra ut och ger dina besökare samma upplevelse – oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Grundläggande sökoptimering (SEO) 

När vi tillsammans med dig som kund fyller webbplatsen så anpassar vi alltid innehållet så att sökbarheten blir så korrekt som möjligt. Den hårda konkurrensen idag om besökarna på nätet gör att det ibland kan krävas mer resurser än grundläggande SEO för att hamna högt upp i Googles träfflistor. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördjupad sökordsoptimering.

Enkla men kraftfulla verktyg

WordPress är det verktyg vi vanligen utvecklar websidor med. Det är flexibelt och kraftfullt men också superenkelt att administrera. Flexibiliteten i WordPress gör det också möjligt att integrera e-handelslösningar, sociala medier, bokningssystem och lösenordsskyddade medlemssidor på din hemsida. Och du uppdaterar, bloggar samt håller koll via telefon, internet eller platta. Genom våra samarbetspartners kan vi även utveckla sidor i andra verktyg, tex .NET och asp.

Webbhandel

Vill du sälja på nätet? Vi har erfarenhet av att driva e-handelsprojekt både i WordPress (Woocommerce) och specialutvecklade i asp.

Nå ut i bruset

Nyhetsbrev kan vara ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg inom webb och digitalt. För vissa branscher & marknader där det finns en väldefinierad målgrupp fungerar digitala nyhetsbrev effektivt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Formulär och digitala blanketter

Vi kan skapa sådana från grunden eller utifrån ett färdigt dokument som du själv har skapat.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Susanne Berner
0760 13 00 50
susanne.berner@wisest.se

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Anders Levin
0140 77 07 77
anders.levin@wisest.se