Mobiltelefoner & abonnemang.

Välj rätt företagsabonnemang

Att välja abonnemang till alla företagets mobiltelefoner kan vara en utmaning. Det finns många aktörer på marknaden idag och fler sätt att paketera de olika erbjudandena. Vi arbetar med flera stora aktörer och hjälper dig gärna med vad du ska tänka på när du tecknar företagsabonnemang.

Tänk på detta när du väljer abonnemang till din företagstelefon:
Kartlägg dina behov
Se över vad du egentligen nyttjar i ditt abonnemang och om det finns något som du inte har behov av. Kan det vara fria samtal, surf, sms eller andra tjänster? Vi hjälper dig att skräddarsy abonnemang som passar dig och dina medarbetares behov.

Vad har du för abonnemang idag?
Utvärdera vad du har för abonnemangsform idag och hur det fungerar. Behöver du mer surf eller dra ner på antal sms? När vi har en bra bild över din mobilanvändning kan vi erbjuda dig det optimala abonnemanget.

Geografisk plats
Bra täckning kan skilja mellan de olika operatörerna. Testa så att din operatör kan erbjuda bra uppkoppling på den platsen du är på mest. Vi hjälper dig med ett demo-kort för att prova täckningen för dina behov innan du binder upp dig.

Antal abonnemang
Hur många som behöver en telefon och abonnemang spelar också in i valet av operatör. Om ni är många medarbetare kan det dessutom bli aktuellt att kolla på en växeltjänst.  

Vi är din lokala guide i abonnemangsdjungeln
Vi har arbetat med mobilabonnemang i flera år och har en lång erfarenhet av abonnemangsoptimering. Hos oss kan du känna dig trygg med att alltid få personlig hjälp och stöd vid eventuella abonnemangsfrågor. Slipp den opersonliga kontakten och köerna via de stora operatörerna och låt oss vara din lokala partner. Eftersom vi arbetar med flera stora operatörer har vi möjligheten att ta fram kundanpassade abonnemangslösningar. Hos oss hittar du både Tre, Tele2, Telia, Telavox och Telenor.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Anders Levin
0140 77 07 77
anders.levin@wisest.se