Den perfekta presenten: Sonos Roam.

Du kan ha med den till stranden, sommarstugan eller varför inte i båten. Sonos Roam är den lilla högtalaren, med det stora ljudet. Nu i nya exklusiva färger.

Relaterat

Specialister på ljud

Sonos är ett amerikanskt hemelektronikföretag som specialiserar sig på att tillverka trådlösa ljudanläggningar. Företaget grundades 2002 och har sin bas i Kalifornien men finns i över 60 länder. Sonos sätter lyssnaren i fokus och de har arbetat hårt med att leverera produkter som är lätta att använda och installera samtidigt som de ständigt arbetar med att finjustera upplevelsen för lyssnaren. När Sonos grundades existerande inte den tekniken de använder sig av idag. I stället uppfann de den. Idag har företaget registrerat mer än 500 patent.

Högtalaren som du kan ha med dig överallt

Njut av din favoritmusik, en bra ljudbok eller radio – vart du än är. Sonos Roam är den lilla, men smarta, bärbara högtalaren som är utformad för utomhusbruk. Du kan ta med den på resan eller njuta av bra ljud hemma. Det uppladdningsbara batteriet gör att du kan lyssna många timmar i sträck. Streama direkt från din telefon, surfplatta eller dator, det går att lyssna både via WiFi och Bluetooth®. Självklart kan du koppla ihop fler Sonos-högtalare runt om i ditt hem för att lyssna i flera rum.

Robust och tålig med genomtänkt design.

Roam är tillverkad av stötdämpande material och är IP67-klassad för fukt damm- och vattentäthet vilket gör den redo för vårt svenska sommarväder. Den nätta och ergonomiska designen gör att den också enkelt smälter in i ditt hem.

Vi älskar bra ljud

På Wisest älskar vi bra ljud. Därför är vi extra glada över att vara återförsäljare av Sonos grymma högtalare. Kom förbi, eller ring, oss så hjälper vi dig med ljud av högsta kvalité.