Återförsäljare av Telavox.

Nu kan vi stolt berätta att vi är återförsäljare av Telavox! De erbjuder telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter i en enda plattform. Deras filosofi: ”saker och ting ska vara lättanvända.”

Relaterat

En plattform för allt

Med Telavox kan du samla hela företagets telefoni och växel på ett ställe. I samma plattform hittar du också kontaktcenter, service, support och möjligheten att integrera med dina övriga affärssystem. Telavox är en flexibel lösning som passar företag i alla branscher och storlekar. Flexibiliteten innebär också att företag kan växa eller skala ner tillsammans med Telavox.

Vad betyder detta för Wisest?

– Med Telavox kan vi erbjuda våra kunder ett bättre sätt att kommunicera. Vi stärker vårt erbjudande ytterligare och får med detta ett ännu bättre helhetskoncept. Det känns kul att kunna erbjuda Telavox till våra kunder då det är konkurrenskraftigt, både pris- och funktionsmässigt, berättar Fredrik Wilhelmsson, säljare Wisest.

Vad kan Telavox göra för våra kunder?

– Våra kunder är det viktigaste vi har och med detta erbjudande kan vi hjälpa dem med deras kundkommunikation och kundresa. Med Telavox får företag bevisat gladare kunder med enkel och friktionsfri kommunikation. Plattformen bidrar till bättre samarbete, ökat fokus och effektivare arbete eftersom den samlar allt på ett och samma ställe.

Smidigare processer, bättre rapporter, lägre kostnader och högre säkerhet – vi hjälper dig att bygga ditt företag med rätt digitala verktyg.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Mirna Dakermandji
+46140770772
mirna.dakermandji@wisest.se