Inredning.

Vår lösning är mer än inredning

På ett riktigt bra kontor samspelar funktion, design och teknik med varandra och varje del är lika viktig. Med över 24 års erfarenhet inom inredning kan du vara trygg med att vi levererar lösningar som förhöjer arbetsmiljön på flera sätt. Vid helhetslösningar och andra större projekt finns vi med från start till mål och kan erbjuda projektering, planering och 3D-ritningar. När det blir dags att välja möbler görs det ur ett brett sortiment med såväl kostnadsvänliga produkter till mer exklusiva varumärken.

Vi börjar gärna med ett blankt blad som fylls med vågade och ibland galna idéer. Vi följer med hela vägen från spånande och ritningar fram till beställningar och utförande. Vill ni bara lägga en liten ny touch i konferensrummet så löser vi det också.

Tekniska lösningar

Kombinerat med hållbara inredningslösningar erbjuder vi även de tekniska lösningar som behövs för att skapa den bästa mötesplatsen. Utrusta till exempel konferensrummet med rätt typ av teknisk utrustning för att göra nästa kundmöte smärtfritt.

Projektering & 3D-ritningar

Vi är med under hela resan. Därför erbjuder vi alltid projektering, planering och för att skapa en känsla av varje projekt erbjuder vi 3D-ritningar av våra inredningslösningar. Ritningarna innefattar skalenliga och visuella 3D-bilder.

Leverantörer.

Vi samarbetar med flera stora aktörer på den nordiska marknaden. Det ger oss möjlighet att erbjuda ett brett och djupt sortiment av kvalitetsprodukter till ditt kontor.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Anders Levin
0140 77 07 77
anders.levin@wisest.se