Vi söker säljare.

Är du driven och nyfiken samtidigt som du brinner för produktförsäljning och att skapa relationer? Då är detta jobb något för dig. Sök idag!

Relaterat

Vi fortsätter växa och behöver stärka försäljningteamet med en ny stjärna som vill vara med på en spännande resa. Hos oss blir du en del av ett innovativt företag som ständigt utvecklas. Vi erbjuder helhetslösningar inom IT, telefoni och arbetsplatser. Tillsammans skapar vi långsiktigt och hållbart värde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Wisest är din uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara försäljning med fokus på kontorsmaterial och elektronikprodukter. Du kommer fördjupa samarbetet med befintliga kunder men också arbeta aktivt med att bearbeta nya kunder. För oss är det viktigt att hitta kollegan som kompletterar gruppen. Här blir du en del i försäljningsteamet där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll.

Vi söker dig som:

Z

Har servicekänsla och brinner för kundnöjdhet

Z

Är orädd och nyfiken

Z

Vill lära dig mer och utvecklas

Z

Gillar högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter

Z

Besitter god administrativ förmåga där du är effektiv och noga med att dokumentera och följa upp

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom försäljning i IT-branschen. Men det viktigaste är din inställning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viljan att lära dig.

Vi erbjuder

Ett stort gäng roliga kollegor, utvecklande arbete och frukost varje morgon är bara några av fördelarna med att jobba hos oss. På Wisest är vi ett tight team är som gillar att ha roligt tillsammans och värdesätter varandra. Vi är öppna för nya idéer och här får du möjlighet att vara med och påverka. Vi är en organisation som växer fort och i en bransch som utvecklas snabbt, vilket gör att dagarna alltid ser olika ut.

Kontakt och ansökan

Placeringsort för tjänsten är Tranås. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Fredrik Wilhelmsson, +46 140 77 01 01 eller Jan Lundin, 073-365 65 60.

Ansökan skickas till rekrytering@wisest.se.

Vi arbetar löpande med urval under denna rekrytering, och därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.