Vi köper Byrån Kommunikation.

Vårt fokus på tjänstesidan har varit IT, men med detta förvärv kan vi ta nästa steg. Vi ser hur IT-bolag och kommunikationsbyråer går allt närmare varandra.

Relaterat

Wisest köper Byrån Kommunikation: ”Vi stärker hela vårt erbjudande.

Wisest är ett IT-bolag som har funnits sedan 2015. Redan från start märkte vi en efterfrågan på fler tjänster, kopplade till kommunikation, hos våra kunder. Företaget har vuxit mycket och snabbt de senaste åren och att förvärva en byrå med kunskap och erfarenhet inom webb och kommunikation är ett naturligt nästa steg för oss att fortsätta växa.

Vårt fokus på tjänstesidan har varit IT, men med detta förvärv kan vi ta nästa steg. Vi ser hur IT-bolag och kommunikationsbyråer går allt närmare varandra. Man behöver alla delar i den digitala transformationen idag. Jan Lundin, VD på Wisest.

Varumärket Byrån Kommunikation kommer på sikt integreras in i Wisest och ingå som ett fjärde ben i affärsmodellen: kommunikation.

Vi känner Byrån väl. Bolaget har funnits sedan 1984 och är experter på kommunikation. De har lång erfarenhet både inom webb och traditionell reklam samt har ett stort kontaktnät. Deras kunskap och erfarenhet kommer vara värdefull på resan framåt och med vår IT-kompetens kommer vi att komplettera varandra bra.

Redan idag arbetar vi med ett stort antal gemensamma kunder. Vi hoppas att dessa kunder kommer att uppleva det positivt att vi som IT-partner kan bredda vårt utbud och fördjupa samarbetet.

Förvärvet görs utav ägarna till Wisest och alla fyra anställda på Byrån kommer att arbeta vidare.

För frågor eller mer information

Jan Lundin
0733 65 65 60