Vi får ny VD.

Från och med 1 oktober är Tobias Petersson VD för Wisest.

Relaterat

Från och med 1 oktober är Tobias Petersson VD för Wisest.

Tobias har varit med från starten 2015 då han tillsammans med Fredrik Wilhelmsson, Peter Mickelsson, Daniel Johansson och Torbjörn Honkanen grundade Wisest. Sedan dess har bolaget haft en stark resa, och har de senaste åren utvecklat fler affärsområden. Bolaget är nu uppdelat på fyra affärsområden, IT och säkerhet, webb och kommunikation, arbetsplats och inredning samt telefoni och växel.

De senaste åren har Tobias arbetat med IT-säkerhet mot kund och är nu redo att ta nästa steg. Hans kunskaper kommer vara värdefulla inför framtiden och nästa steg för Wisest.
–       Vi arbetar i en spännande bransch där det är viktigt att hålla sig uppdaterad. Det är ett naturligt nästa steg för mig och jag ser verkligen fram emot att leda och utveckla företaget, mig själv, mina kollegor och vår affär vidare. Min ambition är att förvalta, utveckla och driva Wisest vidare på samma sätt som tidigare, berättar Tobias.

Tidigare VD Jan Lundin har varit en del av bolaget över fem år och kommer, i en längre övergång, fortsätta leda och utveckla organisationen vidare och kommer ha det operativa ansvaret för verksamheten, precis som tidigare.
–       Tobias har en bred och djup kunskap inom verksamheten och vet vad som krävs för att driva och utveckla bolaget vidare. Jag ser fram emot att fortsätta vara en del av resan och fungera som ett bollplank för Tobias, säger Jan Lundin.