Utökat kunderbjudande.

Vi utökar vårt kunderbjudande och stärker hela vår affärsmodell inom digital kommunikation Från och med den första januari har vi fyra nya kollegor på plats och tillsammans med dom ett helt nytt kunderbjudande: webb och kommunikation!

Relaterat

Nu blir vi starkare på kommunikation och webb

Vi utökar vårt kunderbjudande och stärker hela vår affärsmodell inom digital kommunikation. Från och med den första januari har vi fyra nya kollegor på plats och tillsammans med dom ett helt nytt kunderbjudande: webb och kommunikation!

Förra året förvärvade vi Byrån Kommunikation och nu är de en del av oss på riktigt. Vårt fokus på tjänstesidan har tidigare varit främst IT, men med detta förvärv kan vi ta nästa steg. Så, med ett helt gäng nya talanger i huset breddar vi nu vårt kunderbjudande.

Vi kan finns med som er helt egna marknadsavdelning med flexibel fullservice, eller som en kreativ partner inom valda områden. I vårt team har vi numera kompetens inom bland annat webb, film, print och grafisk design, men också varumärkesstrategi, analys och kampanjer. Vi hjälper er att tydliggöra ert varumärke, nå ut till fler och att i slutändan sälja mer.

Behöver du hjälp med din webbplats eller stöttning i din marknadsplan för året? Tveka inte att höra av dig till oss.

​​​​

Har du en fråga?

Hör av dig till mig så hjälper jag dig!

Ida Jansson
0140 77 07 73
ida.jansson@wisest.se