Lär känna Mirna Dakermandji.

Nu har hon varit hos oss ett tag och det är hög tid att ni får veta mer om vår mobilabonnemangsspecialist, Mirna Dakermandji!

Relaterat

Vi välkomnar Mirna Dakermandji!

Säg hej till Mirna – vår skönsjungande mobilabonnemangsspecialist och motalabo som alltid har nära till skratt. Mirna har jobbat på Wisest sedan augusti men redan under våren bekantade vi oss med varandra när hon gjorde succé som LIA-student här hos oss.

Mirna är inte bara proffs på kontorsmaterial, abonnemang och mobiltelefoner – hon är också grym på fixa bästa dealen till dig. Ser du Mirna påväg till eller från tåget har hon garanterat ett par lurar i öronen med Beyoncé eller Rihanna på högsta volym.

Nu har du varit på Wisest i snart tre månader, hur känns det?

Det känns jättebra! Jag känner mig verkligen hemma här nu. Det är ett roligt gäng att jobba med och det händer alltid något här.

Vad är din främsta egenskap som säljare?

Jag är driven, positivt och väldigt nyfiken på människor. Dessutom gillar jag att hitta bra lösningar och ge varje människa en positiv upplevelse vid varje bemötande.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att få träffa alla härliga människor! Vi har så mycket roliga kunder som jag får snacka med varje dag, tranåsborna är trevliga. Och såklart kollegorna, vi har väldigt kul tillsammans och dagarna är aldrig lika.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag gillar att vara kreativ och skapa, framförallt musik och sång. Hänger såklart en hel del med min familj och framför allt mina syskonbarn.

Tack Mirna, varmt välkommen till Wisest!

Fem snabba med Mirna

iPhone – Android
Beyoncé– Rihanna
Kaffe – Te
Vinter– Sommar
Katt – Hund