Lär känna Dennis Strömberg.

Relaterat

Vi fortsätter växa och stärker nu upp teamet med ytterligare en stjärna. Det är med värme och glädje vi välkomnar vår nya systemutvecklare Dennis Strömberg. Dennis tillhör vår konsultgrupp och kommer leverera fenomenala digitala lösningar och tjänster till våra kunder.

Dennis har en lång erfarenhet av branschen och kommer närmast från en tjänst som IT-chef på ett stort möbelföretag. Han kommer utöver värdefull kunskap och stabilitet också bidra med mycket driv och positiv energi i våra utvecklingsprojekt.

När Dennis inte utvecklar nya digitala tjänster här hos oss hänger han gärna med sin sambo och två barn, eller tränar. Du kan eventuellt också hitta honom på innebandyplanen! 

Dennis, hur har första tiden på Wisest varit?
Det har varit väldigt roligt och lärorikt. Jag fick komma i gång med många spännande projekt direkt, vilket är kul.

Vad är det roligaste med ditt arbete?
Att behöva hålla mig uppdaterad och konstant lära mig nytt för att hänga med. Jag tycker också om att lösa svåra problem, vilket jag ofta får göra.

Varför lockar detta att arbeta i IT-branschen?
Det är just det föränderliga som lockar mig. Det är spännande att det aldrig står stilla och att jag utvecklas hela tiden.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?
Dagarna består absolut mest utav utveckling, både av olika interna system samt kundprojekt. Jag är uthyrd till min gamla arbetsplats två dagar i veckan så då är jag där och arbetar.

Fem snabba

Sommar – vinter
Glass – godis
Morgon – kväll
Kaffe – te

Gå – springa