Lär känna Adam Eek.

Relaterat

Vi välkomnar Adam!

Nu är det dags att presentera ännu en av våra supporthjältar – säg hej till Adam! Adam arbetar i vårt supportteam och är en stjärna på att lösa problem och leverera kundsupport i världsklass.

Vi har haft förmånen att arbeta med Adam sedan tidig vår 2023 då har gjorde sin praktik hos oss. Och det var början på något bra, för nu är han en uppskattad kollega och självklar del av Wisest-familjen.

Adam är utbildad gymnasieingenjör som älskar att få lära sig nya saker. Kanske är det därför han redan är Cisco-certifierad och tagit sig an interna uppdrag som systemutvecklare. På fritiden blir den en hel del datorspel varvat med golf.

Adam, hur har den första tiden på Wisest varit?
Väldigt lärorik och aldrig tråkig. Dagarna är aldrig dem samma, vilket gör arbetet intressant. Det är också ett väldigt roligt gäng att jobba med. Jag känner mig väldigt välkommen.

Vad är det roligaste med ditt arbete?
Det roligaste med mitt arbete är att jag får vara involverad i så många olika uppgifter och projekt, det gör att jag utvecklas och lär mig mycket. Variationen i arbetet är också kul.

Varför lockar det att arbeta i IT-branschen?
Branschen rör sig framåt i hög hastighet och det finns oändligt med möjligheter och lösningar. Detta innebär mycket problemlösning som jag alltid lockats av. Det är också roligt att få hjälpa våra kunder att följa denna utveckling med oss.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?
Det skiljer sig väldigt mycket från dag till dag, vilket jag uppskattar som jag nämnt tidigare. Ofta svarar jag mycket i telefon och är tillgänglig för kunder som behöver snabb och viktig hjälp. Annars sitter jag med systemutveckling med interna men också projekt ut mot kund.

Vilka positiva egenskaper har du?
Jag skulle säga att jag är en glad person med mycket humor. Jag är också villig och tycker det är roligt att lära mig nya saker.

Varmt välkommen till oss Adam!

Fem snabba

CS – COD
Morgon – kväll
Driver – fairwaywood
Glass – godis
Serie – film