Lär känna Kalle Eliasson.

Relaterat

Vi välkomnar Kalle!

Vi kan men glädje presentera ytterligare en ny superkollega, teknisk säljare, hybridsäljare eller kundansvarig – ja, kärt barn har sannerligen många namn (eller roller). Varmt välkommen till oss, Kalle Eliasson!

Kalle förklarar själv sin roll som flexibel mittfältare där han fungerar som en länk mellan våra konsulter och kunder. Med många års erfarenhet inom försäljning med mycket kundkontakt samt en utbildning inom IT och programmering är detta en match made in heaven. Vi är säkra på att Kalle kommer vägleda och utveckla våra kunder på ett enastående sätt i den digitala världen.

Så om du springer på Kalle här på Wisest, eller kanske i Stiga arena hejandes på TAIF får du be honom att spela lite luftgitarr. Det är han, enligt egen bedömning, grym på!

Kalle, hur har de första månaderna på Wisest varit för dig?
Roliga och framför allt intensiva. I IT-branschen är kunskap färskvara och det händer nya saker på daglig basis inte minst kring IT-säkerhet. Så att (försöka) komma i fas med nuläget har varit en utmaning. Men som tur är, har jag grymma kollegor som har stått ut med mina dumma frågor.

Vad är det roligaste med ditt arbete?
Att man får möta så många olika människor, företag, behov och utmaningar. Jag gillar när man tillsammans med kunden hittar en bra lösning på ett problem.

Varför lockar det att arbeta i IT-branschen?
Alla företag använder i dagsläget IT-lösningar i olik utsträckning, som teknikintresserad är det väldigt roligt att föreslå lösningar och produkter som är innovativa och faktiskt förenklar och ger mervärde i vardagen.

Hur kan en typisk arbetsdag se ut för dig?
Det försöker jag fortfarande klura ut. Varje dag innebär nya utmaningar och ingen dag är den andra lik, som klyschan säger. Just nu arbetar vi aktivt med SWOT-analyser gällande våra kunders IT-miljöer så mycket tid går till att planera, genomföra och följa upp dessa aktiviteter.

Vilka positiva egenskaper har du?
Jag tror och hoppas att jag är entusiasmerande för båda våra kunder och kollegor.

Vad gör du när du inte jobbar?
Är med familjen och kollar gärna på hockey (heja TAIF!) och Formel 1.

Fem snabba

Godis – glass
Morgon – kväll
Apple – Android
Kaffe – te

Springa – gå