Enklare arbetsdag med Copilot.

Relaterat

Vi är glada att kunna erbjuda Microsoft 365 Copilot – en banbrytande AI-assistent som är skapad för att ta ditt arbete till nya höjder. Med Copilot vid din sida kan du förvänta dig en arbetsdag fylld med inspiration och effektivitet. Nu finns Copilot också på svenska.

 • Kreativitet utan gränser
  Copilot hjälper dig att generera både innehåll, idéer och insikter med bara några få ord eller klick. Använd den för att skriva dokument, skapa presentationer, designa grafik, författa mail och mycket mer.
 • Personlig assistent
  Tänk dig en digital assistent som alltid finns där för att hjälpa dig att skriva mail, skapa dokument eller organisera dina dagar. Det är inte långt borta – säg hej till Copilot.
 • Spara tid
  Med Copilot kan du automatisera vissa arbetsuppgifter och på så sätt spara värdefull tid som du kan användas till mer strategiska frågor.
 • Dataanalys
  Copilot kan hjälpa till att analysera komplexa data och ge insikter och reflektioner som kan förbättra ditt beslutsfattande.

Vi på Wisest älskar Copilot och finns här för att hjälpa dig i gång samt se till att du får ut det mesta av denna fantastiska resurs. Vårt team av experter är redo att stötta och vägleda genom hela processen.