En heldag med säkerhet.

Wisest och Skobes har flera saker gemensamt. Vi tycker till exempel att säkerhet är det viktigaste som finns. Därför bjöd vi tillsammans in ett gäng kunder för en heldag med fokus på just säkerhet.

Relaterat

Cyberhoten kommer närmare

Vet dina medarbetare hur de ska agera vid ett angrepp? Eller har ditt företag en krisplan för en IT-attack? Cyberattacker är ett av de största hoten mot företag i dag och något som vi alla bör ta på allvar. Därför hade vi med oss Anders Liman, Nordic Cyber Security Manager på Tech Data, för att prata om de stora utmaningarna kring IT-säkerhet, trender och de nya cyberhoten som dyker upp.

En pulshöjare med fart

För att få upp adrenalinet och få en unik upplevelse fick alla chansen att åka med Porsche Carrera Cup-föraren Albin Wärnelöv på banan. Albin representerar Experion racing team som grundades 2009 som ett konsultbolag av Johnny Wärnelöv. Bolaget har utvecklats till ett racingteam i standardvagnsracing och Albin kom fyra i Porsche Carrera cup 2022.

Provkörning av framtidens el- och hybridbilar

Representanter från Volvo Cars Sweden fanns på plats för att prata om det senaste inom elbilar och laddhybrider. Deltagarna fick chansen att ställ frågor om framtidens bilar och provkör några av elbilsmodellerna.

Stort tack till alla våra kunder och partner som medverkade och bidrog till en lyckad och givande dag.