Vill du ansluta dig till ett starkt företagskoncept?

Är du en person som vill ta ansvar och trivs med att jobba med varierande uppgifter? Vi söker nu en driven och ansvarstagande koordinator som kommer arbeta tätt med våra kunder, leverantörer och personalen på Wisest.

Om tjänsten

I rollen som koordinator kommer du ha ett varierat arbete där du kommer jobba med direkt kund- och leverantörskontakt. Du kommer även arbeta tätt med våra säljare och våra konsulter, så att kunderna får den rätta hjälpen vare sig det gäller IT-relaterade produkter eller IT-tjänster. Du ansvarar även för att skapa goda kontakter med både våra kunder och leverantörer.

  • Säkerställa att kunder får rätt hjälp
  • Planera och koordinera leveranser och uppdrag åt kunder
  • Säkerställa att leveranser och uppdrag genomförs enligt överenskommen tidsram

Din profil

Då du blir den första personen man möter på företaget förväntas du knyta kontakter på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Arbetsuppgifterna är många och varierande – första kundkontakt, inköp, försäljning, logistik och mycket mer. Därför ser vi att du är serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och är god kommunikativ med både kunder och kollegor.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete på ett företag som 2018 utsågs till Årets Företagare i Tranås. Du blir själv en nyckelperson som har möjlighet att forma din roll. Du ansluter dig till ett starkt företagskoncept och blir en del av en fortsatt expansion på IT-marknaden.

Krav

  • Körkort
  • Driven, serviceinriktad & noggrann

Önskemål

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med Office-paketet och Visma Administration, men det är inte ett krav.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Start

Enligt överenskommelse

Placering

Tranås

Omfattning

Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag

8 december

Ansökan skickas till

rekrytering@wisest.se