Om oss

Hösten 2015 slogs dörrarna upp till något som till slut kom att heta Wisest. Vad var tanken med det hela? Vi ville förenkla vardagen för dig med genomtänkta och skräddarsydda IT-lösningar.

Trots den sena starten har vi på Wisest över 80 års samlad erfarenhet inom IT. Idag består vi av IT-konsulter som löser era IT-problem, säljare som hjälper er hittar rätt produkter, designers som till exempel hjälper er att profilera er på ett schysst sätt både internt och externt. Dessutom har vi vår kundsupport som du kan nå direkt när det krånglar. Kort sagt är vi ett team som på bred front jobbar för att lösa dina problem kring IT.

Med klara besked och tydlig information är det enkelt och effektivt att ha Wisest som partner. Kontakta oss och upplev lösningarna!

Öppenhet

Med klara besked och tydlig information arbetar vi för en öppen dialog

Kompetens

Vi är ett team där varje person har sitt spjutspetsområde

Lyhördhet

Vi lyssnar på de önskemål och behov du och din organisation har

Våra Referenser

”Vi är mycket nöjda på alla fronter…”

”Wisest levererar ständigt hög kvalitet och är vår hungriga IT-partner som vi både köper in IT-chefsrollen ifrån samt kontorsmaterial och övrig IT-utrustning. Vi har ett nära samarbete där vi både diskuterar vad vi ska göra strategiskt IT-mässigt samt vilken utrustning som passar oss i vårt arbete, utifrån hur Wisest rekommenderar olika vägar att gå vad gäller tekniska frågor. Vi är mycket nöjda på alla fronter, och ser positivt på vägen framåt tillsammans med Wisest!”

Mikael Öggesjö, Ekonomichef – MiTek AB

Mitek Tranås
EFG Tranås

”Min vardag har blivit mycket enklare – tack vare ett superbra samarbete!”

”Att börja anlita Wisest som inköpskanal för våra IT-relaterade inköp var verkligen ett lyckat drag. En stor fördel är förstås snabba leveranser, men de är också helt suveräna på att finna lösningar när vi själva inte riktigt vet vad vi behöver. Min vardag har blivit mycket enklare – tack för ett superbra samarbete!”

Susanne Bergdahl – EFG

”Ställer alltid upp när man ringer…”

”Samarbetet med Wisest har fungerat mycket bra. För oss en lokal inköpskanal för i stort sett samtliga IT relaterade inköp samt även kontorsmaterial. Ställer alltid upp när man ringer och försöker finna lösningar, vilket skapar det mervärde vi önskar.”

Staffan Palmér, IT-Ansvarig – OEM Automatic

Resema Tranås

”…inga bekymmer är för små eller för krångliga.”

”Wisest är vår snabba hjälp och support när det gäller IT-frågor. Positivt är att de finns nära till hands och alltid ger snabb återkoppling till våra ärenden. De är alltid glada och trevliga och inga bekymmer är för små eller för krångliga. Det finns alltid någon som har en lösning på våra problem oavsett om det är hårdvara eller mjukvara, IT-relaterat eller inom telefoni.”

Ewa Hagström, IT-samordnare – Resema AB

”Wisest har bra kompetens och vet vad de pratar om…”

”Wisest är alltid trevliga att göra med och hjälper alltid till när det dyker upp problem. Wisest har bra kompetens och vet vad dom pratar om, ger bra input om vad som behöver göras/rekommenderas att göra i IT miljön.”

Fredrik Lennartsson, IT-Ansvarig/IT Manager – Materia AB

Materia Tranås