Om oss

Hösten 2015 slogs dörrarna upp till något som till slut kom att heta Wisest. Vad var tanken med det hela? Vi ville förenkla vardagen för dig med genomtänkta och skräddarsydda IT-lösningar.

Trots den sena starten har vi på Wisest över 80 års samlad erfarenhet inom IT. Idag består vi av IT-konsulter som löser era IT-problem, säljare som hjälper er hittar rätt produkter, designers som till exempel hjälper er att profilera er på ett schysst sätt både internt och externt. Dessutom har vi vår kundsupport som du kan nå direkt när det krånglar. Kort sagt är vi ett team som på bred front jobbar för att lösa dina problem kring IT.

Med klara besked och tydlig information är det enkelt och effektivt att ha Wisest som partner. Kontakta oss och upplev lösningarna!

Öppenhet

Med klara besked och tydlig information arbetar vi för en öppen dialog

Kompetens

Vi är ett team där varje person har sitt spjutspetsområde

Lyhördhet

Vi lyssnar på de önskemål och behov du och din organisation har

Så arbetar vi

Kundbrief/förstudie

Tillsammans med er går vi igenom nuläget, krav och målsättningar gällande er IT, detta för att få en överblick över er IT-infrastruktur.

Analys

Vi på Wisest genomför en analys för att kunna återkomma med förbättringsåtgärder.

Lösning

Vi sammanställer det som uppkom under kundbrief/förstudie och analysen. Därefter återkopplar vi med en genomtänkt projektplan och offert efter dina krav och önskemål.

Projektledning

En projektledare tillsätts som ansvarar för projektet och blir er kontaktperson. Projektledaren arbetar med projektplanen och involverar ytterligare kollegor för ett smidigt genomförande. Dessutom håller projektledaren er uppdaterade steg för steg.

Arbetsfas

Berörda parter håller sig till projektplanen och ser till att överenskommen slutleverans hålls.

Leverans

Slutligen den punkt vi alla strävar efter. Vi levererar projektet och projektledaren gör en uppföljning efter projektets slutförande.