Kontorsmaterial

Kontorsmaterial till arbetsplatsen

Se till att era arbetsplatser fungerar som de ska och underlätta ert dagliga arbete. Hos oss hittar ni kontorsmaterial för både det stora och det lilla kontoret till bra priser och snabba leveranser. I vårt sortiment av kontorsmaterial hittar ni allt från förbrukningsartiklar som till exempel papper, pärmar, pennor, kuvert men också datorer och telefoner som idag är ett måste för det dagliga kontorsarbetet.

Ni har även möjligheten att förstärka ert varumärke med profilering som hjälper er att synas. Profilera ert kontorsmaterial eller give-aways med er egen profil som ni ska ge bort vid nästa kundträff.

Kontakta oss för att hitta rätt kontorsmaterial och om ni vill profilera era produkter.

Webbshop

Beställ snabbt och enkelt på egen hand kontorsmaterial i vår webbshop utan att kontakta oss.

Vid beställning levereras de beställda artiklarna till oss på Wisest och därefter tar vi hand om det och säkrar att leveransen kommer till er dörr.

För att kunna göra en beställning på egen hand behöver ni registreras som kund i vår webbshop. Vänligen kontakta Linda för att registreras.

Så arbetar vi

Kundbrief/förstudie

Tillsammans med er går vi igenom nuläget, förväntningar, krav och målsättningar gällande för att få en överblick över er IT-infrastrukturen.

Analys

Vi på Wisest genomför en analys för att kunna återkomma med förbättringsåtgärder.

Lösning

Vi sammanställer det som uppkom under kundbrief/förstudie och analysen. Därefter återkopplar vi med en genomtänkt projektplan och offert efter dina krav och önskemål.

Projektledning

En projektledare tillsätts som ansvarar för projektet och blir er kontaktperson. Projektledaren arbetar med projektplanen och involverar ytterligare kollegor för ett smidigt genomförande. Dessutom håller projektledaren er uppdaterade steg för steg.

Arbetsfas

Berörda parter håller sig till projektplanen och ser till att överenskommen slutleverans hålls.

Leverans

Slutligen den punkt vi alla strävar efter. Vi levererar projektet och projektledaren gör en uppföljning efter projektets slutförande.