Strategiska partners

Microsoft

Som partner med Microsoft hjälper vi våra kunder få en snabbare digital omvandling. Med nya tankesätt från Microsoft för hur man kan använda och hantera ny företagsteknik kan vi öka produktiviteten hos våra kunder. Våra kunder kan nu få den mest moderna och bästa upplevelsen i sitt arbete.

Visma.net

Som partner hos Visma.net har vi siktet inställt på att skapa ett digitalt och integrerat arbetssätt för våra kunder, där systemet automatiserar de ekonomiska och administrativa processerna. Med Visma.net övergår man till ett nytt sätt att jobba som förenklar vardagen så att tid läggs på rätt saker.

Ringup

Vi är stolta medlemmar i Ringup-kejdan. Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni till företag och i dagsläget finns det cirka 60 medlemmar i kedjan. Tillsammans med Ringup förhåller vi oss neutrala gentemot operatörer, leverantörer och hårdvaruproducenter och levererar alltid det som vi anser vara den bästa lösningen för dig som kund.

Sophos

Tillsammans med Sophos skyddar vi dig mot dagens mest avancerade cyberhot. Sophos, med 30 års erfarenhet kring säkerhet, skyddar över 400,000 företag i över 150 länder. Med ett stort utbud för alla delar av din IT-infrastruktur, så som server, dator, mail och mobil, så skyddar du hela din miljö.