Våra Referenser

”Vi är mycket nöjda på alla fronter…”

”Wisest levererar ständigt hög kvalitet och är vår hungriga IT-partner som vi både köper in IT-chefsrollen ifrån samt kontorsmaterial och övrig IT-utrustning. Vi har ett nära samarbete där vi både diskuterar vad vi ska göra strategiskt IT-mässigt samt vilken utrustning som passar oss i vårt arbete, utifrån hur Wisest rekommenderar olika vägar att gå vad gäller tekniska frågor. Vi är mycket nöjda på alla fronter, och ser positivt på vägen framåt tillsammans med Wisest!”

Mikael Öggesjö, Ekonomichef – MiTek AB

Mitek Tranås

”Ställer alltid upp när man ringer…”

”Samarbetet med Wisest har fungerat mycket bra. För oss en lokal inköpskanal för i stort sett samtliga IT relaterade inköp samt även kontorsmaterial. Ställer alltid upp när man ringer och försöker finna lösningar, vilket skapar det mervärde vi önskar.”

Staffan Palmér, IT-Ansvarig – OEM Automatic

Med sedan start & säkerhet i fokus

”Flisby har sedan starten 2015 haft Wisest som sin närmaste partner inom: IT Drift, IT-säkerhet & Telefoni. Vi är stolta över att vara partner och kund till ett företag som både löser den dagliga driften samt arbetar framåt med innovativa idéer som möjliggör för oss att lägga full fokus på våra kunder och deras behov.  Wisest säkerhetstänk tycker vi är en viktig hörnsten i den totala driften och där känner vi oss väldigt trygga med deras sortiment och kunskap.”

Kristofer Hansen, IT-ansvarig – Flisby AB

”…inga bekymmer är för små eller för krångliga.”

”Wisest är vår snabba hjälp och support när det gäller IT-frågor. Positivt är att de finns nära till hands och alltid ger snabb återkoppling till våra ärenden. De är alltid glada och trevliga och inga bekymmer är för små eller för krångliga. Det finns alltid någon som har en lösning på våra problem oavsett om det är hårdvara eller mjukvara, IT-relaterat eller inom telefoni.”

Ewa Hagström, IT-samordnare – Resema AB