Vi söker driven inköpare.

Wisest fortsätter att växa och söker nu en person som vill utveckla våra kunder och bearbeta nya. Vi söker en driven säljare som vill växa tillsammans med oss.

Relaterat

Vi söker driven inköpare

Är du en person som gillar att bygga relationer och arbeta mot uppsatta mål? Nu söker vi en proaktiv inköpare som vill vara med och utveckla vår inköpsfunktion.

Vilka är vi?

Wisest är mer än bara ett IT-bolag. Vi sysslar med allt från drift, serverhosting och telefoni till webbutveckling, marknadsföring, kontorsmaterial och inredning. Spretigt? Kanske. Ändå tycker vi att helheten är vår starka sida.

Arbetsbeskrivning

Som inköpare hos oss kommer du ha stora möjligheter att utveckla vår inköpsfunktion. Du arbetar självständigt och rapporterar till försäljningsansvarig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att driva och utveckla företagets strategiska inköpsprocess. Rollen som inköpare är mycket betydelsefull, eftersom din arbetsmetod sätter förutsättningarna för företagets ekonomiska mål.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du resultatorienterad och har god analytisk förmåga. Vi ser även att du är bra på att bygga relationer och trivs med mycket kundkontakt. I ditt dagliga arbete är du strukturerad och noggrann, du är dessutom självgående och tar ett stort eget ansvar. Du gillar samtidigt att arbeta tillsammans med dina kollegor, därför krävs det också att du är en prestigelös lagspelare som kavlar upp ärmarna när det behövs. Erfarenhet från IT, elektronikprodukter och kontorsmaterial är mycket meriterande.

Vi söker dig som har:

  • utbildning med inriktning inköp eller ekonomi
  • en stark förmåga att från ett kundperspektiv utveckla kommersiella lösningar
  • erfarenhet av sortimentsuppbyggnad och optimering av sortiment
  • erfarenhet av att driva förhandlingar och upphandlingar självständigt

Detta erbjuder vi dig

Vi kan erbjuda dig en utvecklande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag. Wisest befinner sig i en spännande fas där du kommer vara en viktig del i vår fortsatta framgång. Vi är ett ungt bolag med mycket driv. Hos oss är det alltid mycket energi och vi värderar att ha kul tillsammans.

Om anställningen:

Placering: Tranås
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Lön: Fast lön

Kontakt och ansökan

Placeringsort för tjänsten är Tranås. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jan Lundin, 073 365 65 60.

Ansökan skickas till rekrytering@wisest.se. Vi arbetar löpande med urval under denna rekrytering, och därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.